Binnenwerk, airless spuiten

Binnenschilderwerk doen wij hoofdzakelijk door middel van spuiten. Deze verwerkingsmethode kent veel voordelen ten opzichte van conventioneel schilderen. Spuiten geeft een super strak en glad resultaat en het gaat vele malen sneller. Kiest u ook voor een perfecte en luxe afwerking neem dan snel contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

 

Airless.

Deze techniek wordt vooral toegepast voor muurverf. De machine brengt de verf onder hoge druk naar het spuitpistool, waar deze wordt verneveld. Airless spuiten heeft als voordeel dat grote oppervlakken snel en strak grote oppervlakken geschilderd kunnen worden. Het nadeel van airless spuiten is toch wel de hoge verfdruk, waardoor er wat minder controle is en relatief veel nevel. Bij airless spuiten dient de gehele ruimte te worden beschermd tegen nevel.

 

 

Aircoat.
Bij aircoat wordt dezelfde machine gebruikt als bij airless spuiten, echter met andere slangen en een ander spuitpistool. Ook wordt er een compressor voor perslucht toegevoegd. De perslucht wordt in het spuitpistool aan de verf toegevoegd, waardoor de materiaaldruk aanzienlijk kan worden verlaagd en een veel verfijnder spuitbeeld te verkrijgen is. Dit geeft meer controle en minder nevel. Een deel van de perslucht wordt langs de verfstraal geblazen waardoor de hoeveelheid nevel nog verder wordt teruggebracht. Met aircoat is het dan ook mogelijk lak te verwerken op deuren, kozijnen, trappen, keukens en ieder ander te lakken oppervlak binnenshuis, met als resultaat een strakke en luxe afwerking.

Wanden en Plafonds

Schilderwerk aan wanden en plafonds door middel van spuiten of traditionele applicatie.

Houtwerk binnenshuis

Schilderwerk aan deuren kozijnen en alle ander te lakken oppervlakken binnenshuis.

Keuken renovatie en meubels

Ook voor keuken renovatie en het opnieuw afwerken van meubels kunt u bij ons terecht.