Spuiten


Latex pakket Basis

Vanaf 6 euro per m2, Dit pakket omvat het afplakken en een laag spuiten met standaard kwaliteit latex in een lichte kleur.

 


Latex pakket pro

Vanaf 8,50 euro per m2, Dit pakket omvat het afplakken en spuiten met primer en standaard kwaliteit latex in een lichte kleur.Latex pakket premium

Vanaf 17,50 per m2, dit pakket omvat het aanbrengen van dunpleister om behangklare wanden sausklaar af te werken (+-2mm). daarna spuiten wij het af met primer en standaard kwaliteit latex.


Dunpleister

Vanaf 8 euro per m2, dunpleister aanbrengen en saus of behangklaar afwerken.

 

 Voor vrijwel iedere ondergrond hebben we een passende oplossing zo spuiten we ramen, deuren en kozijnen van zowel hout als kunststof en aluminium. Ook trappen meubels en keukens zijn zeer hoogwaardig af te werken door middel van spuiten. Voor dit soort ondergronden maken wij gebruik van of airless of luchtondersteund spuiten eventueel met materiaal verwarming, door de juiste apparatuur en materiaal keuze kan met een zeer beperkte hoeveelheid nevel en overspray gewerkt worden.

 

Voor bijvoorbeeld het spuiten een enkele radiator maken we gebruik van de HVLP techniek.

 

Voor het spuiten van dikkere materialen en grotere oppervlakken maken we gebruik van airless techniek. Denk aan wanden plafonds, maar ook het verspuiten van dunpleister en glasweefsellijm.

 

Door onze ruime ervaring kunt u er op rekenen dat alles netjes afgeplakt word en het resultaat van zeer hoge kwaliteit is. Spuiten is toe te passen van een slaapkamer tot een fabriekshal. van nieuwbouw tot renovatie en van leegstaand tot bewoond.

 

Wij leveren onze diensten zowel aan de particulier als zakelijk.